Over ons, het team van Oostendorp 4x4

Avonturen beleven en de wereld ontdekken, dat hoort bij 4x4 rijden. Met een 4x4 bereikt u nieuwe bestemmingen en heeft u zowel zakelijk als privé alle ruimte.

Oostendorp 4x4 bestaat uit een team van echte 4x4 liefhebbers, met verkoopadviseurs, technisch specialist Arno van Bakel en natuurlijk Ad Oostendorp zelf, 4x4 liefhebber en oud-directeur van Oostendorp Autogroep. 

Naast een ruime voorraad nieuwe en gebruikte auto’s leveren we ook alle aanpassingen en de complete uitrusting voor vakanties, expeditie en werk. Oostendorp 4x4 is de trotse importeur van het Australische merk Ironman 4x4 en het Zuid-Afrikaanse Alu-Cab.

Zakelijk interessant zijn de modellen op grijs kenteken en onze financiële en fiscale expertise. Uniek in Nederland is mogelijkheid om via Oostendorp Autolease nieuwe én aangepaste 4x4’s te leasen.

We combineren de voordelen van de Oostendorp Autogroep met echt 4x4 specialisme en helpen u graag om uw doel te bereiken, waar ook ter wereld.

Uw rijplezier staat voorop

"Kan niet bestaat niet," aldus Arno van Bakel. "We zoeken voor elke vraag een goede oplossing, maar als we er niet in geloven dan hoort u dat ook. Want als u ons de opdracht geeft om uw voertuig voor te bereiden, dan kunt u met vertrouwen op pad."

"Ook in de aftermarket leveren we dealerkwaliteit. Als u met uw auto op pad gaat is dat om te genieten, niet om op afgelegen locaties te sleutelen of om onderdelen te zoeken. We leveren degelijke accessoires, storingsvrije electronica en zorgen voor een uitstekende afwerking."

Oostendorp 4x4 heeft dankzij de rallysport een uitgebreide expertise opgebouwd met de moderne modellen van Toyota. "Laat u door electronica en moderne techniek niet tegenhouden om het avontuur op te zoeken," aldus Arno. "Wij zorgen ervoor dat u goed op weg gaat, want uw rijplezier staat voorop!"

Het team van Oostendorp 4x4

Ons verkoopadviseurs

Gegrepen door de mooie voertuigen en de unieke techniek? Ons verkoopteam helpt u graag met een nieuwe of gebruikte 4x4. Zij hebben oog voor bijzondere modellen en zorgen voor een ruime voorraad zodat u direct kunt rijden.

Arno van Bakel - technisch specialist

Technische vragen, een probleem waar u niet uitkomt of gewoon op zoek naar advies voor uw volgende avontuur? Arno is de monteur met woestijnervaring, met liefde voor degelijke techniek en een goed gevoel voor moderne electronica.

Ad Oostendorp - 4x4 liefhebber en oud-directeur Oostendorp Autogroep

Als hij niet op reis is met zijn eigen Toyota is Ad nog regelmatig bij het bedrijf te vinden. "Voor mij is 4x4 rijden echt avontuur. Je kunt doelen bereiken die je voor onmogelijk hield. Daarmee willen we u ook inspireren!"

 Ervaring uit de woestijn!

 Wie kent niet de beelden van de Parijs-Dakar? Arno van Bakel was dit jaar bij de rit van Monaco naar Dakar, als monteur voor het rally team van Gerard van Lieshout en Guido Slaats, die met de Land Cruiser VDJ 200 de Africa Eco Race 2018 reden.

"Samen met Gerard heb ik de Land Cruiser 200 opgebouwd, zodat hij zo betrouwbaar mogelijk is en voldoet aan alle reglementen. Betrouwbaarheid is het belangrijkste, want wat zo’n auto in de wedstrijd meemaakt is amper voorstelbaar!"

"Gerard reed mee in de T2 klasse voor standaard voertuigen en heeft het diesel klassement voor standaard auto’s gewonnen. Dat was een mooie verrassing, want we hebben geknokt om de auto aan de finish te krijgen. Maar met een Toyota kan het!"